Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό τόπο inpolitics.gr

Το inpolitics.gr τάσσεται υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των πληροφοριών, με τον όρο ότι αυτό γίνεται σε ένα υγιές πλαίσιο που δεν καπηλεύεται τον δημοσιογραφικό μόχθο και σέβεται το πνευματικό έργο των συντακτών του παρόντος μέσου ενημέρωσης.

Η αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link ή με ενεργό link του άρθρου ή με αναφορά της πηγής. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί τη γραπτή ρητή άδεια του ιδιοκτήτη ή του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το inpolitics.gr περιλαμβάνει links προς άλλους ανεξάρτητους διαδικτυακούς τόπους τους οποίους δεν ελέγχει, δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς.

Σχολιασμός άρθρων

Τα σχόλια των επισκεπτών/χρηστών του inpolitics.gr είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να είναι ευπρεπή και να μην έχουν υβριστικό, παράνομο ή ανήθικο περιεχόμενο. Επίσης, τα σχόλια των επισκεπτών/χρηστών δεν επιτρέπεται να έχουν διαφημιστικό χαρακτήρα, και να μην περιλαμβάνουν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Το inpolitics.gr διατηρεί δικαίωμα να μην αναρτά ή και να διαγράφει σχόλια χρηστών που παραβιάζουν τον παραπάνω κανόνα, δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες/επισκέπτες και δεν υιοθετεί κατά οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες/επισκέπτες.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

To inpolitics.gr δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του και δεν διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών.

Η χρήση του inpolitics.gr αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/ χρήστης έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παραπάνω όρους.